Улюблена інформаційно-освітня виставка "Ментал Трек"

🎊 Стало гарною традицією третій рік поспіль відзначати День ментального здоров'я знайомством учнів-першокурсників з інформаційно-освітньою виставкою "Ментал Трек".
💫 Виставка складається з шести локальних станцій-банерів об'єднанних темою психічного здоров'я. На кожній локації 10-15 хвилин фасілітаторки обговорюють з мікрогрупами учнів ті чи інші складові психічного здоров'я.

💫 На станції "Психічне здоров'я - це про всіх" майбутні "слюсарі-ремонтники" 🛠️ разом з Любов Базалійською розмовляли про стигму щодо психічних розладів.

💫 На станції "Ментал квест" майбутні "маляри, штукатури, лицювальники, плиточники" 🧱 сперечалися з Оленою Гудимовою про міфи і факти психоактивних речовин.

💫 На станції "Живи, дихай, відчувай" Тетяна Гандзюк знайомила з методами саморегуляції. Майбутні "слюсарі з ремонту КТЗ" 🚙 опанували зокрема методику дихання по квадрату.

💫 На станції "Мозок, душа, тіло - одне ціле" майбутні "верстатники широкого профілю"⚙️ з Ольгою Гаджук розбиралися у користі і шкоді щоденних звичок, через активацію власного досвіду.

💫 На станції "Булінг: як розпізнати й подолати" розрізняли конфлікт від булінгу, булінг від домашнього насильства. 

💫 На станції "Коло допомоги" підбирали головним героям практичних кейсів джерела ресурсування.

Дбаємо про менталочку 2️⃣4️⃣/7️⃣ разом!