Ретрит у дусі ННС

🧑‍🏫Початок навчального року викликає особливе напруження у педагогів. Тому саме для того, щоб зняти напругу колег психологиня ДНЗ "ЦПТО 1 м.Вінниці" Olga Gadzhuk 💃  та методистка Алла Краснова💃 за підтримки БФ "Добробут України"/Charitable Foundation "Eudemony of Ukraine" 💛💙 реалізували проєкт "Ретрит в дусі ННС" 🦒. Захід проводився для членкинь методичної комісії професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки "Кухарів, кондитерів"🧑‍🍳🧑‍🏫.

🦒Проєкт мав на меті поєднати відпочинок із опануванням нових знань та навичок ненасильницького спілкування 🧩. Знайомство з картками почуттів і потреб обнаружило спільні точки дотику учасниць, дозволило стати на крок ближче до себе.

🏖️Атмосферне місце -  заміський комплекс відпочинку "Батерфляй", сприяло релаксу, наповненню педагогів ресурсом, налагодженню зв'язку з природою та допомогло створити оазис спокою та натхнення у такому тривожному світі.

🦒 Маємо надію, що знайомство з основами ненасильницького спілкування у такий спосіб стануть у нагоді в професійному та особистому житті учасниць проєкту! 🧩

🤝Безмежно вдячні за можливість бути імплемантаторками ННС підходу, а також за підтримку та натхнення творчій команді БФ "Добробут України"!💛💙
Піклуємося про своє ментальне здоров'я разом і не лише у вихідні 😘!
До нових зустрічей з #ННС !