2024. Рік Коцюбинського.

📖У вересні до 160-річчя з дня народження Михайла Коцюбинського від «Майстерні міських екскурсій: Михайло Коцюбинський» презентували 1️⃣1️⃣ туристичних маршрутів довкола постаті класика. Дізналися більше і ми про «вінницький період» життя Михайла Коцюбинського, про саму Вінницю періоду Коцюбинського, а також про секрети біографії й творчості видатного письменника.
Нехай світ окутує сила любові...❤️

1️⃣0️⃣ вересня разом з методистом Аллою Красновою💃 пройшлися "Вінницькими стежками Михайла Коцюбинського" з гідессою Наталію Дітковською. Долучили до екскурсії і учнів першого курсу майбутніх "ювелірів-монтувальників, ювелірів-закріпників". Дізналися що сонцепоклонник народився і провів значну частину життя саме у Вінниці🤍. 

1️⃣1️⃣ вересня послухали "Моє інтермецо в буремному сьогоденні" від гідесси-дебютантки Лесі Назаренко у саду Вінницького музею М. Коцюбинського. Відвідали пікнік у саду разом з українською філологінею закладу Тетяною Бамбурою 💃.


1️⃣3️⃣ вересня від екскурсовода Тетяни Слободянюк дізналися про "Коцюбинський. Середовище» у Вінницькому музеї Михайла Коцюбинського. Разом з завідувачкою бібліотеки Лідією Федорівною Рижій познайомилися з оточенням Михайла Михайловича, а саме що сонцепоклонник водив дружбу з Іваном Франком, Борисом Грінченко, і т.ін.

📍Розклад екскурсій за посиланням: https://vinnytsia.city/u-vinnytsi-vidbudutsya-bezkoshtovni-ekskursiyi-prysvyacheni-postati-myhajla-kotsyubynskogo/