💛💙 Про мужніх у "Музеї мужніх"

25 квітня учні третього курсу, які здобувають професію слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів та учні другого курсу за фахом "електромонтер з ремонту та обслуговуванню електрообладнання" відвідали "Музей мужніх". Музей знаходиться при обласному краєзнавчому музеї. Юнаки уважно слухали екскурсовода Тетяну Войнаровську, яка не лише наводила історичні факти за період від Революції Гідності до сьогодення, але й розповідала історії з життя звитяжців сучасності. Герої Небесної Сотні, АТО/ООС, російсько-української війни – їхні імена навики увійшли  в історію України.
Експонати, які передали рідні загиблих, привезені волонтерами з гарячих точок, подаровані воїнами,   створюють  атмосферу, яка примушує відчути себе співучасником подій, переповнює серця гордістю за наших воїнів, викликає захоплення їхньою мужністю і самопожертвою. Учні цікавилися трофеями, привезеними з передової нашими військовими, розглядали уламки ракет, джавеліни. Зацікавив юнаків і перший квадрокоптер,  який використовували наші воїни для аеорозвідки 2014 року та перші бронежелети.
У залах музею панувала тиша, бо кожен, дивлячись на експозицію, згадував своїх близьких та знайомих, які сьогодні мужньо захищають ціною свого життя  всіх, хто в тилу. Пишаємося нашими військовими. Слава Героям!