Як автоматизувати свою кав'ярню ☕🥐?

В межах роботи Центру розвитку кар'єри учні - "Кухарі, кондитери" долучилися до вебінару для тих, хто хоче відкривати кавʼярню або невеликий заклад без продажу алкоголю та запуску кухні. Дізналися про кроки, як легалізувати заклад. Розбирали дозвільну документацію та як організована бухгалтерія в закладі.

За програмою вебінару дізналися про
🔖оформлення документів на торгівлю,
🔖ФОП: як обрати систему оподаткування, 🔖КВЕДИ, який можливий оберт грошей в рік, суми податків та звітність,
🔖Касовий апарат — кому потрібен, як обрати та підключити,
🔖Документи на приміщення,
🔖ХАССП та реєстрацію потужності,
🔖Пожежну безпеку,
🔖Потрібні документи на монтаж та перепланування,
🔖Рекламу та вивіску,
🔖З чого складається бухгалтерія в кавʼярні,
🔖Як правильно організувати облік в кавʼярні та що врахувати.

Спікери івенту:
👩🏻 Аліна Жукалюк — власниця сервісу по оформленню дозвільних документів для гастро-закладів.
 👩🏻‍🦳 Анна Янковська — власниця проекту Food Scouts Collective та співвласниця кулінарних брендів Food Inside, Pie Garden, Roots, WannaPie? Консультант з гостинності та сервісу.
Отримали 
✓ Чеклист «7 кроків як відкрити кавʼярню» → https://drive.google.com/file/d/1wCsq...

✓ Чеклист «Як обрати приміщення для закладу» https://drive.google.com/file/d/1ilxc...



Автоматизувати свою кавʼярню з Poster