Ви знаєте якого кольору ваші почуття?

"Верстатники широкого профілю" і "кухарі, кондитери" розмалювали сердечко в рамках Усесвітнього Дня Гідності 🫶

Цього року мали можливість поділитися своїми серцями з дітьми усього світу!
Долучилися до унікального фестивалю «Розмалюй сердечко» від Міжнародної неприбуткової організації Six Seconds.

👉 Для цього необхідно були розмалювати серце, надіслати його в організацію, а вона вже передасть наші малюнки для спеціальної виставки у нью-йоркський офіс міжнародної організації UNICEF, яка опікується дітьми усього світу.
Розповідаємо, як долучалися 😍
1️⃣ Глибоко вдихнули і зосередили увагу всередину себе. Зауважили почуття тут і зараз.
2️⃣ Взяли роздрукований бланк, де написані слова, що позначають різні почуття, та є ілюстрація у формі серця. Взяли кольорові олівці і позначили різними кольорами ті почуття, які відчували зараз. Кожне почуття позначене різним кольором.
3️⃣ Кольорами, які обрали, розмалювали серце на бланку. Використали різні форми та розміри малюнків усередині серця, щоб позначити, наскільки глибоко відчуваємо те чи інше почуття.
4️⃣ Склали папір удвоє і показали розмальоване серце близьким. Обговорили разом такі запитання: як почуваємося, коли зосереджуємо увагу на почуттях? Що відчуваємо, коли говоримо про це з людьми, яким довіряємо?
5️⃣ На звороті сердечка написали ім’я та країну, де живемо, взяли розмальоване серце в руки і сфотографувалися так, щоб його було видно на світлині.
6️⃣  Світлини як особисті, так і групові — з друзями та одногрупниками й одногрупницями, які також долучаються до акції.
Завантажили світлини у форму.

 #gdignity #gdignityUkraine 💛

Подія цього року відбувається завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за підтримки федерального уряду Німеччини у межах програми «Громадянська служба миру» Civil Peace Service Ukraine - GIZ ZFD, у співпраці з Міністерство освіти і науки України, Освітній омбудсмен Сергій Горбачов.