Всеукраїнський "Криголам"_ний флешмоб

2️⃣7️⃣. 1️⃣1️⃣ Стартували у Ліцеї цивільного захисту Всеукраїнську акцію "16 днів проти насилля".
Бізнес гра з проектного менеджменту "Криголами: настільна гра зі зміни соціальних норм для запобігання домашньому насильству" відбулася на запрошення практичного психолога Ліцею Діани Рекало.
Ми (Вікторія Капріца, Олена Гудимова і я) серед1️⃣7️⃣фасилітаторок гри «#Криголами: настільна гра зі зміни соціальних норм для запобігання домашньому насильству» які організували флешмоб, провівши гру в себе в громадах.

🎯Мета гри — зрозуміти й засвоїти в ігровій формі всі етапи змін соціальних норм для запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству у громадах для успішного створення проєктів із цієї тематики та втілення запропонованих ініціатив.
Форма гри допомагає учасникам(-цям) зануритись у процес побудови моделі проєкту й зрозуміти та відчути вплив окремого суб’єкта всередині громади. Адже розуміння важливості кожного й кожної — це початок шляху змін.

Настільна гра підготовлена у межах програми UNFPA Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству, що здійснюється за фінансової підтримки урядів Великої Британії та Канади, а також у співпраці з Інноваційні соціальні рішення.