Ми - переможці!

Завершився літній Елітний шістдесят четвертий інтелектуальний тридцяти денний заочний міжнародний захід «50 СЛІВ» Всеукраїнської дитячої громадської організації "Гармонійний розвиток", який тривав з 20 червня до 20 липня 2023 року. 

Долучитись до заходу, як завжди, могли всі бажаючі одноосібно або в групах. Переважно це учні шкіл, гімназій, ліцеїв, вчителі, та викладачі, співробітники ЗВО, заступники та директори шкіл.

Із 100 кращих учасників лише шестеро – представники Вінницької області.

Систему загально-професійної (професійно-технічної) освіти представила лише учениця Державного навчального закладу "Центр професійно-технічної освіти √1 м. Вінниці" за спеціальністю «Кухар, кондитер» вже третього курсу групи №20 – Катерина БучинськаДля Катрусі - це пятий конкурс.

Дівчина виборола друге з трьох конкурсних місць із результатом у 53,1 бали (проти 68,6 переможних) у загальному заліку. І перше місце з трьох у заліку серед учасників "до 18 років". 


Щиро дякуємо оргкомітету за таку високу відзнаку, бо ця перемога дуже тішить і надихає, дає віру, що головна ПЕРЕМОГА, наша українська перемога, теж буде зовсім скоро!