Готуємо сані влітку...

📌 Що? ТоТ для фасилітаторів(-ок) гри «КРИГОЛАМИ: настільна гра зі зміни соціальних норм для запобігання домашньому насильству».

📌 Де? У місті Києві.

📌 Коли? Тренінг проходив 26-27 червня.

📌Хто? Тренінг проводився в межах програми UNFPA з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству, що здійснюється за фінансової підтримки урядів Великої Британії та Канади, а також у співпраці з ГО "Інноваційні соціальні рішення".

Серед дванадцати відібраних конкурсною комісією учасників з усієї України (конкурс був біля чотирьох людей на місце) систему загально-професійної (професійно-технічної) освіти випала честь представляти мені і колезі з ВПУ √11 Вікторії Явдощак. 

«Криголами» — це гра, яка потребує обов’язкового професійного фасилітування та глибокого знання ведучими тематики домашнього та гендерно зумовленого насильства. Тому й відбір майбутніх амбасадорок був таким серйозним🔍.

Про правила, завдання, алгоритми та секрети 🔑проведення гри #Криголами ми дізнавалися у процесі 📖 тренінгу. 

Кожна з нас мала можливість провести свій раунд, і це було надзвичайно цікаво. Адже ведучі проводили гру у своїй власній, характерній лише їм, манері. Так гра набувала колориту й оживала кожен раз в іншій атмосфері.

Одже з першого вересня нових учнів чекає захоплюючий коктейль проєктного менеджменту з теми протидії та запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству.

Тренінг проводився в межах програми UNFPA з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству, що здійснюється за фінансової підтримки урядів Великої Британії та Канади, а також у співпраці з ГО "Інноваційні соціальні рішення".

Читати тут