Нон-стоп навчання привабливості !

Закінчився наш Виднокурс, навчальна програма з комунікацій для закладів профтехосвіти. Втілили в життя програму Консалтингове агенція "One Health" за підтримки Міністерство освіти і науки України та програми "EU4Skills: кращі навички для сучасної України".

Це перший курс з комунікацій, орієнтований саме на представників профтехів, які займаються навчально-виховною роботою, вступними кампаніями та просуванням закладу в соцмережах. 

🗂 Структура курсу та підготовлений контент поєднували теоретичну частину із прикладами, релевантними саме для закладів профтехосвіти. Наразі Виднокурс обрано для платформи дистанційної освіти МОН України «Професійна освіта онлайн».

Разом з 230 представниками профтехів — від майстра до директора - протягом 4-х місяців вчилися складати комунікаційний план, формулювати ключові повідомлення, писати прес-релізи, давати інтерв'ю, працювати із соцмережами та візуальним стилем свого закладу.

⚡️Це було навчання в форматі нон-стоп — всупереч повітряним тривогам, блекаутам та ракетним обстрілам. Організатори порахували, що в учасників протягом практичних занять понад 100 разів вимикали світло і не було доступу до інтернету.

Залишилося втілити набуті знання на практиці 💙💛.

Радіємо, що долучилися знаннями та компетенціями в комунікаціях на благо профтехосвіти України!

Якщо цікаво, то раджу познайомитися з матеріалами курсу на ютуб за посиланнями