➡️ Мене запросили до роботи за результатами конкурсного відбору щодо участі в програмі від Громадської організації «Ла Страда-Україна» та Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine “Соціо - емоційна підтримка підлітків". Будемо робити все можливе протягом програми разом із іншими учасниками!
✅ Мета – сприяти соціо-емоційному благополуччю підлітків, які постраждали від війни.
🔸Це – глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і вона розпочинається в Україні та в країнах, що приймають українців. Партнером з впровадження програми є ГО “Ла Страда - Україна”.
🔸Основна форма роботи - фасилітовані “кола” для підлітків, де вони у супроводі фасилітатора виконують різні групові активності, націлені на відновлення соціо-емоційного стану.
👉🏻 Фасилітатори: особи, які забезпечують фасилітацію та підтримку взаємодії підлітків. 
Група підлітків для фасилітованого кола - до 12 осіб.
5-7 жовтня 2022р. вже відбувся перший “Стартовий” модуль онлайн-тренінгу.
20 жовтня отримали набір "Ado kit"

З 24.10 разом з соціальним педагогом Тетяною Юріївною розпочали роботу з підлітками третього курсу групи №5 за спеціальністю "Верстатник широкого профілю", які мешкають у гуртожитку під час проходження виробничої практики на підприємствах.
*Програма для підлітків ґрунтується на передовій практиці психосоціальної підтримки, навчання життєвим навичкам, захисту дітей та миробудування, орієнтований на вразливих підлітків за допомогою підходів, зосереджених на самовираженні та інноваціях.
👉🏻 З нетерпінням чекаємо на супервізійні та менторські зустрічі)⠀
#ЛаСтрада #ЛаСтрадаУкраїна #LaStrada #LaStradaUkraine