Обізнаність задля власної безпеки!

Чергова зустріч в мої професійній біографії,  як тренерки ЛаСтрадаУкраїна, в уцей раз зі студентами ВНАУ. Де я до речі пропрацювала 10 річний період свого життя практичним психологом. Онлайн тренінг на тему "Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки ґендерно зумовленого насильства, з особливою увагою до домашнього насильства під час війни”.

Захід організовано у рамках проєкту «Підтримка жінок, миру та безпеки в Україні за програмою Фонду протидії конфліктам, безпеці та стабільності на 2022–2023 роки». 

В процесі роботи студенти ІІ курсу спеціальності "Харчові технології"  підвищили свій рівень обізнаності щодо форм, причин і наслідків домашнього насильства. Учасники  також ознайомились та опрацювали оновлення в законодавстві що стосуються запобіганню та протидії домашньому насильству.
Відкриття студентів: такий різновид насильства як економічний, і насильство в умовах проживання в гуртожитку, теж можна трактувати як домашне насильство.

Захід відбувся за сприянням  соціального педагога ВНАУ Ірини Геннадіївна Дзюби та заступника декана факультету ТВіППТ з виховної роботи Мар'яни Михайлівни Бондар.

Люблю Україну!
Тренерка Національної Тренерської Мережі ГО ЛаСтрада Ольга Гаджук 🙂