Попри посилення російської агресії запланований онлайн-тренінг на тему "Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки ґендерно зумовленого насильства, з особливою увагою до домашнього насильства під час війни” відбувся!

Захід організовано у рамках проєкту «Підтримка жінок, миру та безпеки в Україні за програмою Фонду протидії конфліктам, безпеці та стабільності на 2022–2023 роки». 

В процесі роботи соціальні педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Вінницької області підвищили свій рівень обізнаності щодо форм, причин і наслідків домашнього насильства. Учасниці також ознайомились та опрацювали оновлення в законодавстві що стосуються запобіганню та протидії домашньому насильству.

Мої суб'єктивні відчуття – що проводжу заняття як у дуууже сповільненій сцені фільму, а зі сторони (очима моїх колег-соратників) – впевнено, спокійно, цілісно, структуровано. І про це свідчать відгуки учасниць зустрічі (див. скріншоти).

Всі учасниці отримають сертифікати про участь в онлайн-тренінгу від ГО "Ла Страда Україна".

Захід відбувся на запрошення завідувачки кафедри психолого-педагогічної освіти та соціологічних наук КВНЗ ВАНО Тетяни Ромуальдівни Браніцької та викладачки кафедри Олени Петрівни Жаровської.

Люблю Україну!
Тренерка Національної Тренерської Мережі ГО ЛаСтрада Ольга Гаджук 🙂