Пригоди психологічної служби 😉

Неймовірно скучили за роботою "face-to-face". На радощах, що перший курс навчається офлайн, поспішили розпочати осінній цикл зустрічей-подорожей 😘 Маршрутом безпеки (МБ) з профілактики ВІЛ/СНІД. Мандрівка за маршрутом складалася з п'яти станцій:   
-"Шляхи передачі ВІЛ";
-"ВІЛ/СНІД: запитання і відповіді";
-"Захист від ВІЛ, ІПСШ та засоби контрацепції";
-"Твоє життя - твій вибір";
-"Поруч з тобою".
Фасилітаторами, як і зазвичай, була мультидисціплінарна команда психологів.

На станції "ВІЛ/СНІД: питання та відповіді" учасники уточнили інформацію щодо різних аспектів ВІЛ-інфекції з Ковиліною Іриною Петрівною.

На станції "Шляхи передачі ВІЛ" учні оцінювали ризики інфікування ВІЛ на прикладах життєвих ситуацій з Гаджук Ольгою Євгеніївною.  

На станції "Поруч з тобою" молодь розглядала як діагноз «ВІЛ» впливає на життя людини і з якими проблемами можуть зіткнутися ВІЛ-позитивні люди та їхні близькі з Базалійською Любов Петрівною.

На станції "Твоє життя – твій вибір" учасники мали змогу набути /поліпшити навички самостійного прийняття рішення
з Гудимовою Оленою Олегівною.

На станції "Захист від ВІЛ, ІПСШ та засоби контрацепції" хлопці та дівчата ознайомилися з усім спектром контрацепції, захисту від ВІЛ та ІПСШ з Гандзюк Тетяною Юріївною.

Як показала практика і результат, отриманий в процесі подорожі, наша робота щодо підготовки і проведення Маршруту безпеки не була марною.

До нових пригод!!!