🐶 Хібукі в Україні 💙💛 🐶 Хібукі у Вінниці 💙💛

 Сьогодні отримала повідомлення:

«Дуже дякую вам, песик працює! Ввечері дитина не засинала без маминої руки, він міцно тримав її постійно, поки не засне, а мені це не подобалось. / у жінки власний травматичний досвід що спровокував негативну реакцію на дотики, – прим. / Зараз я не можу натішитися, що син так легко засинає з 🐕»

Це про Хібукі терапію. 

Друзі, дуже приємно отримувати  зворотний зв'язок від батьків.
Мені важливо знати, як Хібукі допомагає  дітям справлятися з тривогою, напругою та страхами. 

Хiбукi або cобака-обiймака це терапевтична iграшка, яку створили Iзраiльськi колеги у 2006 роцi щоб допомогти дiтям, постраждалим вiд травматичних подiй (вiйна, аварiя, стихiйне лихо...)

Особливістю цього песика є сумне обличчя та довгi лапи, що обiймають 🤗
Дитина в стосунках з Хiбукi займає активну позицію, тож перестає бути жертвою i тим скoрiш справляється зi cтресом чи травмою, перестає вiдчувати себе безпорадною.

Хiбукi вже давно подорожує свiтом, є в Iзраiлi в кожнiй родині, в Японii та Америцi. Наразi Хiбукi добрався до нас на допомогу украiнським дiтям, пiдлiткам та навiть дорослим, адже обiйми потрiбнi кожному 💝

🙏 Дякуємо за методику "Хібукі" доктору  Шай Хен-Галь. 
🙏 Дякуємо колегам з Ізраїлю Dafna Sharon Maksimov та Olga Leymunsky за проєкт Відкриті обійми
🙏 Інституту інтегративної Арттерапії та Вікторія Назаревич за органiзацiю та знайомство з Dafna Sharon, за натхнення, цiкавий та потужний iнструмент лялькотерапевта.
🙏 Дякуємо за фінансову підтримку проєкту американської організації https://unitedhelpukraine.org/ 

Завдяки Вам – Хібукі у Вінниці. 
Міцно обіймає дітей, які потребують його допомоги. Діти - 6 хлопців - більшість яких разом з батьками мешкає наразі у МБФ «Будинок Надії», ВПО з передмістя та м. Слов'янськ Донецької області.
Нещодавнє ґрунтовне навчання вiд iзраiльських колег, супервізійний супровід, майстер-класи від регіонального куратора Світлана Сіроштан і вже практикую на базі МБФ "Будинок Надії" 💛💙 

Дітям вже пощастило🥰 Хiбукi (оригiнальна версiя у виконанні вітчизняного виробника) обіймає та допомагає впоратися зi страхами та тривогою.

Разом до бомбосховища, разом спати в темнiй кiмнатi (дотримуємося cвiтломаскування), разом сумувати та розважатися, адже життя триває!