Предметний тиждень етики і психології сімейного життя



P.S. Світлини-учасники конкурсу сімейного фото "Щасливі разом" ♥️.





🎭 Існують вистави, які приносять естетичне задоволення від перегляду цікавого і романтичного сюжету, інші від яскравих та неординарних декорацій, ще інші від вирішення ролі того чи іншого героя на сцені. Проте існує ще один різновид вистав – які змушують нас задуматися над собою, суспільством та життям в цілому. 
Саме таку 🎙️ психологічну виставу “Політ над гніздом зозулі” за романом Кена Кізі переглянули сьогодні співробітники ДНЗ "ЦПТО 1 м.Вінниці" в рамках проведення предметного тижня етики і психології сімейного життя.

На сцені — маленька модель зовнішнього світу, в якому усі пацієнти не живуть, а просто існують. Проте одного дня з’являється Макмерфі 🕺🏽 і налагоджене життя лікарняного колективу 🧑‍⚕️🧑‍🔬 й пацієнтів👱🧑‍🦱 йде шкереберть. Відтак глядачі спостерігали два конфлікти: з одного боку одвічний, конфлікт людини і суспільства, з іншого – зображення хиткої та нестабільної сутності людського “я” і шляхи її подолання. Саме розвиток конфлікту у конфлікті впродовж усієї вистави змусив нас ставити запитання й шукати на них відповіді: “Психлікарня – модель сучасного суспільства у мініатюрі, чи наше суспільство – велика психлікарня?”

Погодьтеся, є над чим замислитись. А ви подивіться 🏛️ й зробить свої висновки…