Кіно вихідного дня



 Одна любов на все життя: 5 незвичайних фільмів до 14 лютого.

Вже наступає на п'яти найромантичніше свято року — День всіх закоханих. Не так важливо, як ви плануєте його святкувати: вдома з пляшечкою ігристого, романтичною вечерею та поцілунками; у компанії друзів переглядати старенькі ромкоми, типу «Щоденника Бріджит Джонс»; наодинці, скептично посміюючись з солодких парочок. Для кожного з цих сценаріїв у нас є підказка, що подивитись, щоб ваше сердечко задоволено тьохкало від романтичності та почуттів.

500 днів літа (2009)

Комік Луї Сі Кей у своєму стендапі якось жартував «Жоден хороший шлюб ніколи не закінчувався розлученням». Мабуть, передати головну ідею цього фільму, краще за Луї, у нас не вийде. До того ж глядачі кажуть, що фільм може вилікувати розбите серце та пережити будь-яке розставання.

Але попередимо, це не якась серйозна драма чи неймовірно смішна комедія, він дещо посередині. Ми саме про це натякали цитатою на початку. Це гарна, романтична драмедія, з привабливими персонажами, яких грають Джозеф Гордон-Левітт та Зоуї Дешанель. А ще музика та монтаж фільму — топ! Ідеальний фільм для перегляду на самоті, з думками про нерозділене кохання.

Про сюжет:

Головний герой безнадійно закохується в дівчину. Але як завоювати її серце, якщо вона абсолютно не відповідає йому взаємністю, бо не хоче ніяких романтичних відносин і не вірить у кохання?

Коханий з майбутнього (2013)

Неймовірна драма з легким почуттям гумору, важливими питаннями про цінність часу і сенс нашого життя. А ще про сім'ю, кохання, важливість спілкування з батьками. Ми вважаємо, що цей фільм — справжній шедевр, який не оцінили належним чином, бо назва та афіша дещо збивають з пантелику. Якщо звернути увагу, то його оригінальна назва — About Time (дослівно «Про час») і після перегляду все стане на свої місця. 

Це не просто романтична комедія або драма у стилі Титаніку, це зворушлива історія про звичайних (ну, майже звичайних) людей. Попереджаємо ви будете плакати та посміхатися від розчулення та рекомендувати фільм усім вашим друзям. Ідеальний фільм для перегляду зі своєю половинкою. 

Про сюжет

Головний герой, підліток на ім'я Тім, несподівано для себе дізнавшись про переданий йому від батька дар, вирішує з його допомогою змінити світ на краще. 

Вона (2013)

Зворушлива мелодрама про розставання, кохання та технології. По-перше, тут грає Хоакін Фенікс. По-друге, у фільмі незвичайний сюжет, приємні кольори, крута акторська гра. Дуже камерна, трагічна, добра, спокійна історія про життя одного самотнього чоловіка, що шукає спосіб вилікувати розбите серце. 

Про сюжет

Теодор Твомблі — самотня, організована і душевна людина. Він працює на веб-сайті і заробляє собі на життя, пишучи зворушливі, особисті листи про сім'ю, любов, спогади і стосунки для людей, які не вміють так написати. У стані депресії він бачить рекламу нової операційної системи «OS1», що, як стверджують виробники, є першою ОС зі штучним інтелектом, і вирішує її купити.

Труднощі перекладу (2003)

Ще одна камерна, але неймовірно чуттєва історія. Гарантовано сподобається тим, хто полюбляє розмовні фільми, в яких, здається, немає ніякого екшену, неймовірних подій, екстраординарних змін у характерах. Лише начебто вирвані з контексту бесіди, недомовки, світлі почуття, трепет зустрічі та теплий смуток. Якщо готові відчувати, а не тільки дивитись. Якщо готові побачити нічний Токіо, майже не виходячи з приміщення готелю, де відбуваються основні події. І якщо знаєте як це, відчувати щось, що не варто було, але так хотілося б. Мало не забули! У головних ролях Скарлетт Йоганссон та Білл Мюррей. 

Про сюжет:

Боб Гарріс, старіюча американська зірка, прилітає до столиці Японії, для зйомок у рекламі віскі «Санторі». У тому ж готелі, що й Гарріс, зупинилась Шарлота, молода випускниця коледжу, яка приїхала у місто разом зі своїм чоловіком. Її чоловік постійно працює, і більшість часу вона проводить на самоті. Гарріс та Шарлота відчувають себе незатишно та самотньо у чужому місті. Вони навіть не можуть спати вночі. Культура, мова, традиції Японії — незрозумілі для них.

Вічне сяйво чистого розуму (2004)

Культовий фільм про кохання, головні ролі у якому, виконали Джим Керрі та Кейт Вінслет. Красива, складна та сумна історія про начебто раптову зустріч двох людей. Це розповідь про пам'ять, почуття та справжнє кохання. Дуже гарні кадри, кольори та неймовірна акторська гра. А сюжет! Такого ви ще не бачили, це 100%. Рекомендуємо до перегляду на самоті з келихом вина або з коханою людиною на День закоханих. Але краще запасіться хустинками. 

Про сюжет:

Сором'язливий і меланхолійний Джоел живе нічим не примітним життям, його будні сірі й похмурі. Але одного разу замість звичного робочого маршруту він раптом сідає на поїзд в іншому напрямку та їде до моря. На піщаному березі Джоел помічає дівчину з яскраво-синім волоссям. На зворотному шляху вони знайомляться в вагоні електрички, наш герой розуміє, що у них з Клементиною дуже багато спільного, ніби він вже зустрічав її.

Дивіться гарні фільми, кохайте і будьте коханими!