«Особистий та сімейний бюджет»



 Друзі, пропоную розпочати цей рік з безкоштовного курсу Любомира Остапіва «Особистий та сімейний бюджет», який допоможе розібратися у ваших фінансах 🚀💰

Що змушує нас витрачати свій бюджет саме так, а не інакше? Які чинники впливають на наше ставлення до грошей? Як правильно керувати своїми коштами, планувати витрати та постійно заощаджувати? Цей курс пропонує базові знання та практичні поради, які допоможуть зрозуміти, як будувати особистий бюджет. Економити насправді неважко — достатньо знати правила.

Курс містить інформацію про закони та закономірності, типові переконання щодо витрачання коштів, а також інструменти та техніки збереження і примноження грошей.

Курс буде цікавий тим, хто:

🔸 хоче закрити споживчі борги та навести порядок у фінансах;

🔸 хоче стати фінансово незалежною людиною, але не знає, з чого почати;

🔸 хоче зрозуміти, на якому він зараз фінансовому рівні та які наступні кроки потрібні для фінансового зростання;

🔸 вважає, що вести бюджет — це складно й займає багато часу;

🔸 цікавиться темою особистих фінансів.

Автор курсу: 

Любомир Остапів, партнер iPlan.ua, засновник соціального проєкту «Сімейний бюджет». Автор книг «Любов та Бюджет» і «Малюк та Бюджет». Здобув ступінь Executive MBA в Києво-Могилянській бізнес-школі, отримав кваліфікацію АССА.

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+PFB101+2021_T3/about?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=fb-fambudget-int-parents&fbclid=IwAR1431BSieJcRnoOn53lSFA2C1yFgkKWmZ70xamw5weSGNjVVx9gQuNmpng