НУ ОТ І ВСЕ!!! Марафон закінчився. Дякую усім, хто долучився, дякую за ваші коментарі, особисті повідомлення, усне звітування)))

Пропоную зробити невеличкий підсумок і в коментарі до цього посту на сторінці  https://psihologtspto.blogspot.com/2021/12/52.html описати свої враження: навіть якщо ви виконали не усі завдання, навіть якщо виконали лише кілька дій, але усвідомили, що важливе в простих речах.

А я хочу подякувати Світлані Ройз за прості поради на щодень та Олені Ястремській за чудові ресурсні ілюстрації та психологіні Анні Половінник за ідею застосування.

Надаю посилання на цей прекрасний матеріал https://nus.org.ua/news/resursnyj-kalendar-svitlanyj-rojz-zavantazhujte-odnym-fajlom/

Якщо бажаєте долучитися до марафону - підписуйтесь або вподобайте мою сторінку https://psihologtspto.blogspot.com/2021/12/52.html (так будете бачити всі завдання в одному місці), підписуйтесь на мій особистий профіль https://www.facebook.com/profile.php?id=100007630068748 та починайте із першого дня, ділячись коментарями про виконання під дописами із завданнями.