Он-лайн-квест

Карантинні заходи обмежили нашу мобільність, та все ж ми продовжуємо шукати кращої роботи за кордоном. Шляхи «натоптані», досвід пошуку роботи є, отож і намагаюємось виїхати на заробітки. Але чи замислювались ви над тим, наскільки захищеними ми є поза своєю країною? Чи безпечним буде перебування ТАМ?

 В рамках проведення акції "16 днів проти насилля" пропоную вам перевірити свою обізнаність щодо організації безпечного працевлаштування за кордоном. Зробити це дуже просто, варто лише скористатися посиланням та пройти інтерактивний он лайн - квест, розроблений за сприяння Мінсоцполітики, Представництвом Міжнародної організації  з міграції в Україні – Агентством ООН з питань міграції у рамках інформаційної  кампанії, присвяченої Європейському дню протидії торгівлі людьми.  Квест цікавий та пізнавальний, дає змогу виявити прогалини у знаннях з організації безпечного працевлаштування за кордоном.

І це важливо, адже, як свідчить статистика, 97% постраждалих осіб, які звернулися до МОМ у 2020 році, зазнали трудової експлуатації, основними галузями цієї експлуатації було будівництво, виробництво та сільське господарство.

Ось посилання до квесту: 

Буду рада, якщо це допоможе убезпечити у подальшому ваше перебування за кордоном. 

Скріни сертифікатів можна виставляти в групі..🙂, а можна і ні 😉.
Нижче ви бачити якого вони вигляду) сертифікати учнів груп третього курсу √22 і 21 за спеціальністю "кухарів, кондитерів" та наших співробітників.