Фотопроект Небезмежність

 


Нажаль, 86% свідків домагань у громадських місцях не знають як діяти в таких ситуаціях. Про це свідчать дані дослідження IPSOS проведеного у 8 країнах світу. 

 #Небезмежність - 📸 фотопроєкт, створений за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення, що об’єднав 14 історій жінок з різних міст нашої країни, які зазнали сексуальних домагань у громадських місцях.

«Не без меж» – саме від цього походить назва проєкту, де кожна історія – різна, але усі вони залишили слід у пам'яті героїнь, завдавши непоправної психологічної шкоди. Тріщини на склі, через яке зроблені світлини, символізують порушення особистих меж.

Небажані дотики, обмацування, жарти і натяки, пов'язані із зовнішністю, — це знайомо багатьом жінкам. 42% жінок зазнали стріт-гарасменту — сексуальних домагань у публічних місцях. І майже половина постраждалих не звертається за допомогою чи не намагаються притягнути порушника до відповідальности.

Також можна долучитися і до освітньої програми, щоб розуміти, як поводити себе або як допомогти іншій. Дізнатися більше про освітню програму: https://www.standup-international.com/ua/uk/

Фотопроєкт «Небезмежність» створено у межах інформаційної кампанії #UNFPAUkraine «Розірви коло» за підтримки уряду Великої Британії. 

14 особистих історій стріт-харасменту у онлайн-презентації фотопроєкту #Небезмежність 📷 📷

https://bit.ua/2020/11/nebezmezhnist/