Засідання педагогічної ради

 Відповідно до плану роботи педагогічної ради проведено чергове засідання у форматі онлайн в зв'язку з карантинними обмеженнями.

 Соціальним педагогом Тетяною Юріївною Гандзюк та практичним психологом Ольгою Євгенівною Гаджук підготовлена актуальна тема "Синдром "професійного вигоряння": причини, профілактика". В презентації та доповіді було виділені етапи "професійного вигоряння", відзначено, що діяльність педагога найбільш стресова та перераховано найпопулярніші стресори. Педагоги мали можливість пройти еспрес тест на емоційне виснаження за допомогою рухомих ілюзій, отримали грунтовний аналіз узагальнених результатів діагностики вигорання за методикою О.Бойка на онлайн платформі "Я-психолог.укр". В кінці доповіді було перераховані шляхи профілактики синдрому та поради для попередження вигорання. 




Другим питанням педагогічної ради було презентовано "Підсумки профорієнтаційної роботи за 2020-2021 навчальний рік".

Про заходи, які дозволили забезпечити результати набору контингенту розповіла заступниця директора з навчально-виховної роботи Світлана Володимирівна Рабодзей. 

Найбільша кількість учнів першого курсу приїхали до Центру з Вінницького району. Особливістю набору_2021 стали учні з приватної НВК: Школи "Аіст" і КЗ "Вінницький ліцей √7 ім. О. Сухомовського". Про динаміку набору в розкладці по районах області і школах міста протягом останніх п'яти років розповіла співдоповідачка – практичний психолог Ольга Евгеніївна Гаджук.





https://drive.google.com/folderview?id=1O9GsT1f9gldH4HrcZPXoaS2aBbhRy3AA