Крок вперед !

 🎓📩 Днями працівники ДНЗ "ЦПТО √1 м. Вінниці" практичний психолог Ольга Евгеніївна Гаджук та соціальний педагог Тетяна Юріївна Гандзюк отримали Диплом, Сертифікати ‍та цікаві подарунки від Організаторів Safety Park #Курс100, як результат серії онлайн тренінгів - п'ять місяців навчань з питань безпеки. 👩‍🚒👩‍✈️👨‍🎤👨‍🏫

Тримаючи в руках призи - із радістю згадуємо цікаві розповіді лекторів та залікові тести, відповідаючи на які, викладачі переживали як учні. Вже бракує звичного голосу нашої організаторки  @Ольга Дробышева 📣🔔«Вітаю! Добрий ранок (вечір) друзі. Напишіть, як мене чутно…. Волинь, вітаю вас! Луганщина, добрий вечір! Маріуполь, Львів, Вінниця...»

🙋‍♂️📱💻📋Звісно, поки тривало навчання, учасниці заздрили колегам, котрі були на карантині або у відпустці протягом цих п'яти місяців... 

Але! Наш заклад - єдиний з системи загально-професійної (професійно-технічної) освіти Вінничини, що взяв участь у цьому важливому навчанні!

Задоволені своєю участю в цікавому проєкті, який розширив наш світогляд та знання в безпекових питаннях.💙💛🏁

Щиро вдячні за все організаторці Safety #Курс100 від Safety Park:

- Ольга Дробышева - громадська діячка, засновниця соціальних проєктів SafetyPark та Traffic Challenge, керівниця благодійного фонду Democratic Development in Ukraine, авторка серії книжок «1000 і 1 поворот» та унікального курсу з безпеки дорожнього руху для дорослих «Відповідальні батьки» 

- Анна Пономарьова – координаторка проєкту

- #SafetyPark #Курс100

#SafetyParkUkraine #безпека

#safetypark #trafficchallenge